• Str. Parintele Staniloaie 10, Bucuresti 023959
  • 0740 138 960 - Iuliu (manager)

Contabili – pe mana designerului

Contabili – pe mana designerului

Nu-i usor sa renunti la ideile tale si sa ii lasi pe altii sa isi faca treaba asa cum stiu ei mai bine. Parca mai mereu ti-ai baga nasul pune si tu amprenta sa te simti macar putin stapan pe situatie. Eh, nu stiu voi ce credeti, dar noi am ajuns la concluzia ca trebuie sa-i lasam pe profesionisti sa isi faca treaba, iar cand ne intreaba ei (mai mult ca sigur o vor face), atunci avem si noi un cuvant de spus, fara sa stricam armonia pe care ei incearca s-o creeze. Adica in felul asta rezultatul este chiar peste masura asteptarilor.

Stim ca va plac pozele mai mult decat vorbele, deci iata ce vrem sa va aratam. Va prezentam flyerele nostre tip carte de vizita:

flyer tip carte vizita

Pana acum poate nimic special… titlul spune despre cine este vorba: Sabrio Contabilitate – e destul de logic faptul ca este vorba de o firma de contabilitate, nu? Putin mai jos ne prezentam si noi serviciile oferite intr-un mod mai placut din punct de vedere estetic si vizual:  servicii contabile, cenzonrat pentru asociatii si resurse umane. Am fi putut scrie mai multe si mai detaliate, dar stim bine ca suntem cu totii destul de grabiti, am zis sa nu va incarcam cu prea multe informatii irelevante. Jos de tot link catre site-ul nostru de contabilitate. Daca va intrebati de ce nu avem si un numar de telefon sau o persoana de contact, ei bine, nu a fost intentionat ca o carte de vizita, ci ca un flyer si am decis ca ar ocupa prea mult loc, mai bine intrati pe site si vedeti despre ce este vorba.

flyere tip carte vizita spate

Iata si surpriza de pe spatele flyerului tip carte de vizita: 25 euro reducere care se cumuleaza cu ofertele de pe site! Da, ai auzit bine! Orice oferta avem, iti mai oferim inca 25 euro reducere (dar numai o singura data)! Mentionam faptul ca poti beneficia de 25 euro reducere doar pe baza flyerului. Bun… si intrebarea ta e, de unde faci rost de unul? Pai… le distribuim prin tot Bucurestiul, la evenimente, poate gasesti si in cutia ta postala… Ti se pare complicat? Vino la biroul nostru sau contacteaza-ne si iti dam noi flyere tip carte de vizita pentru tine si pentru cunostintele tale.

Te asteptam cu o cafea si cu un zambet! Hai, da o fuga sa stam de vorba. Daca nu poti sa vii la noi, suna-ne si venim noi la tine dupa programul de lucru.