• Str. Parintele Staniloaie 10, Bucuresti 023959
  • 0740 138 960 - Iuliu (manager)

Firme noi – primele 3 luni de contabilitate gratis

Firme noi – primele 3 luni de contabilitate gratis

Ne-am gandit cum am putea face un lucru bun, cum am putea ajuta publicul nostru tinta… si ne-a venit o idee! Cati dintre voi nu v-ati gandit sa deschideti o firma? Dupa cum bine stiti, inceputul e mai greu sau cel putin asa pare. Aici intervenim noi!

Vrei sa deschizi o firma sau deja ti-ai deschis una? Cauti un contabil, vrei servicii contabile ieftine, apelezi la prieteni care poate se descurca cu un minim de cunostinte pana o sa iti permiti un contabil? Poate chiar esti dispus sa platesti de la inceput, desi stii ca te-ai descurca mult mai bine daca ai investi banii in firma ta si daca nu ti-ai bate capul cu toate actele si nimicurile care ti-ar manca timpul. Iti oferim o solutie!

Intelegandu-ti nevoia de a economisi cat mai mult in prima faza, iti oferim primele 3 luni de contabilitate gratuit, moca, fara niciun cost, gratis! Nu-i o gluma, e pe bune. Pentru acest ajutor iti cerem doar sa ne permiti sa ne ocupam de contabilitatea firmei tale si dupa cele 3 luni – cu preturi mici si corecte, cum s-au obisnuit deja clientii nostri actuali. Nu ne recuperam banii, nu asta e ideea celor 3 luni de prestari de servicii gratuite, pur si simplu am decis sa ajutam firmele care sunt la inceput de drum.

Hai sa intram si in detalii mai plictisitoare. Contractul se face pe 12 luni, din care primele 3 sunt gratuite. Daca te razgandesti intre timp, ceea ce noi speram ca nu se va intampla (ca doar suntem totusi niste oameni cumsecade), atunci va trebui sa platesti munca noastra pentru cele 3 luni de zile. Nu-ti ascundem nimic, ne intelegem la un pret corect pentru tine si afacerea ta (poti sa vezi aproximativ care-s preturile pentru serviciile noastre contabile, serviciile de resurse umane), dupa care te poti baza pe noi, vei fi in maini bune.

Ce mai astepti? Oferta este activa pe o perioada de timp nedeterminata, deci profita acum! Contacteaza-ne acum, chiar daca esti doar interesat pe viitor. Stiti voi, ne rezervam dreptul de a inchide aceasta oferta dupa ce nu vom mai face fata cerintelor.