• Str. Parintele Staniloaie 10, Bucuresti 023959
  • 0740 138 960 - Iuliu (manager)

Internship in contabilitate pentru CV-ul tau, te bagi?

Internship in contabilitate pentru CV-ul tau, te bagi?

internship-contabilitate-bucurestiM-am gandit sa ofer o oportunitate de practica in contabilitate pentru cel mult doi studenti concomitent. Perioada poate fi de la o luna pana la trei luni si se va desfasura aproape de Piata Victoriei. Sunt bineveniti si cei interesati de resurse umane si/sau salarizare. Este vorba despre doua domenii interesante: productie desfasurata in trei schimburi si comert electronic.

Pentru inscriere trimiteti CV la office@sabrio.ro , specificand perioada si durata pentru care va inscrieti (De exemplu: in perioada 15.08.2015 – 20.12.2015 un internship de doua luni). Pentru informatii suplimentare puteti suna la 0740 138 960.

Ce ofer?

Ofer posibilitatea de a lucra efectiv, sub indrumare, clarificand toate aspectele, pas cu pas. Ofer din timpul meu, din experienta mea, din priceperea mea. Ofer si varianta de angajare ulterioara pe perioada determinata sau nedeterminata, cu norma intreaga sau cu timp partial, asta este o posibilitate, nu o promisiune.

Ce cer in schimb?

Cer in primul rand seriozitate, corectitudine si dorinta de invatare. Cer conducerea unui caiet de practica, in care sa fie trecute in fiecare zi sarcinile primite, gradul de executare si indrumarile primite. In aproximativ jumatate din program cer executarea unei munci de rutina pentru unul dintre clientii nostri, asta din timpul, rabdarea si priceperea ta.

Mai ai un avantaj

Nimic din ceea ce stiu nu tin doar pentru mine.