• Str. Parintele Staniloaie 10, Bucuresti 023959
  • 0740 138 960 - Iuliu (manager)

Contabilitatea la magazine online – acum mai simpla

Contabilitatea la magazine online – acum mai simpla

Comertul online castiga tot mai mult teren in fata celui offline, lucru ce declanseaza provocari pentru magazinul online, daca acesta nu este pregatit. Timpul de procesare a fluxului de informatii provenite de pe site-ul magazinului reflecta de cele mai multe ori imaginea magazinului online, perceputa de clientii sai.

 

Pentru a se focusa pe serviciile ce tin exclusiv de magazine online sau marketplace-uri, acestia automatizeaza fluxul de informatii dintre interfata online (site-ul propriu zis), logistica si curierat, si nu in ultimul rand sistemele de gestiune si contabilitate.

 

Aceasta automatizare se face printr-o platforma dedicata, integrata cu majoritatea curierilor din tara si cu multiple aplicatii / soft-uri de contabilitate romanesti, lucru ce reduce semnificativ timpul de prelucrare al comenzilor din momentul plasarii acestora, pana la momentul livrarii. Platforma folosita trebuie sa aiba si rolul de a actualiza stocurile, ba chiar si preturile, asigurand vizibilitatea informatiilor corecte si actualizate in magazinul online.

 

O astfel de platforma ce ne-a captat atentia si care foloseste tehnologii Cloud, este FamShop, o aplicatie ce poate automatiza procesele ecommerce pentru a reduce costurile operationale, facand procesarea AWB-urilor, emiterea facturilor si sincronizarea stocurilor sa fie realizate fara procesare manuala de catre magazinele online.